Ang 150,- korting per maand (2018): Verhuurder biedt huurders een korting van Ang 150,- per maand aan, gedurende de contractsperiode in 2018. Maandelijks tref je in je factuur deze korting aan. Om in aanmerking te komen voor deze korting en deze ook te behouden stelt de verhuurder de volgende regels op. De normale prijs van de reguliere kamer bedraagt Ang 825,- per maand en van de voordeelkamer  Ang 775,- per maand. 


Kortingsregels
:

  • Je boeking is gemaakt voor het seizoen 2018. Dit houdt in dat wij je getekende contract hebben ontvangen en dat de eerst betaling van o.a. de borg op onze rekening staat. 
  • Je zorgt er maandelijk voor dat je huur op de 1ste van elke maand op onze rekening staat. Bij het niet nakomen van deze betalingsverplichting is de verhuurder gemachtigd het volle tarief te rekenen voor die desbetreffende maand.
  • Indien de huurder niet zijn of haar gehele huurperiode volbrengt dan is verhuurder gemachtigd om met terugwerkende kracht de reguliere huurprijs te hanteren over alle huurmaanden. De korting is gebaseerd op de afgesproken huurperiode in de overeenkomst. 
  • De borg bedraagt zowel binnen als buiten de boekingsperiode Ang 775,-


Bekijk alle panden met kortingen: aanbiedingsoverzicht